הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר ללוש קמח, שמרים, חמאה רכה.
ביצה להוסיף חלב בהדרגה לפי הבצק וקמצוץ מלח. הבצק מעט דביק.
לקמח קערה ולהניח את הבצק להתפחה עד להכפלת נפחו..
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק תוכלו להכין צמות גבינה גביניות לפי רצונכם..
להניח להתפחה נוספת למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש עד להזנבה מלאה 170 מע..
לאחר שהמאפים מוכנים להבריש במי הסוכר שהתקררו. תהנו הילה❤.