הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש את הבשר עם הבצל הירק התבלינים והשמןלהניח למנוחה של חצי שעה .
להפשיר את הבצק לפי ההוראות .
לרדד מעט .
ליצור מהבשר מעין נקניק.
להניח עג׳ הבצק ולעטוף עם הבצק להדק את החיבור .
ולהניח כלפי מטה את הצד של החיבור .
לחורר שיהיה פתחים להוצאת אויר .
וכידוע נוזלים של הבשר.
אני השתמשתי בקורצן פרח לחורים ומה שאריות בצק קרצתי פרחים וקישטתי.
למרוח ביצה לפזר שומשום .
לאפות בתנור 180 מעלות עד לקבלת גוון שחום ויפה .