לןגן

מאפה בשר

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/07/2019 | 01:05
מאפה בשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את הבשר עם הבצל הירק התבלינים והשמןלהניח למנוחה של חצי שעה

  2. להפשיר את הבצק לפי ההוראות

  3. לרדד מעט

  4. ליצור מהבשר מעין נקניק

  5. להניח עג׳ הבצק ולעטוף עם הבצק להדק את החיבור

  6. ולהניח כלפי מטה את הצד של החיבור

  7. לחורר שיהיה פתחים להוצאת אויר

  8. וכידוע נוזלים של הבשר

  9. אני השתמשתי בקורצן פרח לחורים ומה שאריות בצק קרצתי פרחים וקישטתי

  10. למרוח ביצה לפזר שומשום

  11. לאפות בתנור 180 מעלות עד לקבלת גוון שחום ויפה