אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

763
צפיות

בורקס ומלאווח מעלי אורז

המתכון של
בורקס ומלאווח מעלי אורז

ללא שומן רווי ובצק מעט קלוריות ולמי ששומר מספיק טעים...

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבורקס
  • מלוי
  • 4 כפות גבינה לבנה 5 אחוז
  • 50 גרם גבינה בולגרית 5אחוז
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 4 זיתי קלמנטה קצוצים
  • מעט פילפל שחור
  • חצי חלמון ביצה
  • אם רוצים כמות יותר גדולה אפשר
  • להכפיל כמויות
  • ( תערובת המלוי לא החרכית תעשו לפי טעמכם גבינות אחרות או מלויים אחרים אין סוף אופציות בטטה תפוח אדמה ועוד.. )
  • מלאווח
  • לשים בצלחת עמוקה
  • כף סילאן ביצה אחת
  • כוס מים
  • מלח פילפל
  • וכמובן עלי אורז יש לציין שאני עשיתי
  • עם עלי. אורז קטנים לכן הבורקסים
  • והמלאווח יצאו קטנים יש עלי אורז גדולים יותר אם אתם מעדיפים אז תיקנו..
אופן ההכנה
  • 1

    לבורקס.


  • 2

    להכניס לקערה את עלה אורז אחד .


  • 3

    כדי לרקח אותו אבל חשוב להוציא מהר.


  • 4

    בנתיים מחממים תנור חשוב לעבוד על מגבת יותר קל לשים מהתערובת לגלגל לימרוח ביצה ושומשום ולהכניס לתנור.


  • 5

    להזהבה.


  • 6

    למלאווח.


  • 7

    להכניס את כל המרכיבים להשרות שתי.


  • 8

    עלי אורז בנתיים מחממים מחבת להניח במחבת עד שמשחים הופכים ושוב אחרי השחמה להוציא בתכלס מי שסופרת קלוריות מוזמנת מספיק טעים.


  • 9

    בהצלחה !! .


1

לבורקס.


2

להכניס לקערה את עלה אורז אחד .


3

כדי לרקח אותו אבל חשוב להוציא מהר.


4

בנתיים מחממים תנור חשוב לעבוד על מגבת יותר קל לשים מהתערובת לגלגל לימרוח ביצה ושומשום ולהכניס לתנור.


5

להזהבה.


6

למלאווח.


7

להכניס את כל המרכיבים להשרות שתי.


8

עלי אורז בנתיים מחממים מחבת להניח במחבת עד שמשחים הופכים ושוב אחרי השחמה להוציא בתכלס מי שסופרת קלוריות מוזמנת מספיק טעים.


9

בהצלחה !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים