הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלוקחים מיקסר עם וו קיטרה מנפים קמח מוסיפים מלח ,מיונז מערבבים ומוסיפים בהדרגה מים עד יוצא גוש בצק .לשים עם ידיים .בשר ובצל מערבבים טוב עם תבלנים .
מחלקים בצק ל4 חתיכות עושים גליל וחותכים לחתיכות 3סיימ מרדדים כל חתיכה ממלאים בבשר וסוגרים לעיגול מורחים עם ביצה ומפזרים שומשום ולתנור שחוממם ל180 מעלות ל40דק ומוכן לזלול.בתאבון..
.