לןגן

סמבוסק עם בשר

מאת: מילן וקנין, פורסם: 27/06/2019 | 18:37
סמבוסק עם בשר

תקציר המתכון: מאוד טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים מיקסר עם וו קיטרה מנפים קמח מוסיפים מלח ,מיונז מערבבים ומוסיפים בהדרגה מים עד יוצא גוש בצק .לשים עם ידיים .בשר ובצל מערבבים טוב עם תבלנים

  2. מחלקים בצק ל4 חתיכות עושים גליל וחותכים לחתיכות 3סיימ מרדדים כל חתיכה ממלאים בבשר וסוגרים לעיגול מורחים עם ביצה ומפזרים שומשום ולתנור שחוממם ל180 מעלות ל40דק ומוכן לזלול.בתאבון.