לטגן בצל קצוץ עד הזהבה, להוסיף את הבשר תבלינים פטרוזיליה קצוצה ול10 דקות.
למלוואח
לטגן צד אחד של מלוואח להפוך בצד המוכן ולהוסיף את הבשר , לעשות גלגל בשר ואת הביצה לשפוך לפנים... לכסות עם מכסה אש בינונית ל10 דקות בצד הלא מטוגן... ובתאבון
ניתן להכין מלוואח משני הצדדים ולמלא בשר בלי ביצה...מגולגל בבשר.
אופן ההכנה
1
מצרכים:.
2
3 מלוואח.
3
500 גרם בשר טחון.
4
2 כף שמן.
5
1 בצל קצוץ.
6
3 כפות פטרוזיליה קצוצה.
7
תבלינים לבשר .
8
1כפית מלח, .
9
רבע כפית פלפל שחור.
10
כף שטוחה פפריקה.
11
מעט כמון וכורכום ..
12
1 ביצה לכל מלוואח.
13
הוראות הכנה לבשר.
14
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה, להוסיף את הבשר תבלינים פטרוזיליה קצוצה ול10 דקות..
15
למלוואח:.
16
לטגן צד אחד של מלוואח להפוך בצד המוכן ולהוסיף את הבשר , לעשות גלגל בשר ואת הביצה לשפוך לפנים... לכסות עם מכסה אש בינונית ל10 דקות בצד הלא מטוגן... ובתאבון.
17
ניתן להכין מלוואח משני הצדדים ולמלא בשר בלי ביצה...מגולגל בבשר..
1
מצרכים:.
2
3 מלוואח.
3
500 גרם בשר טחון.
4
2 כף שמן.
5
1 בצל קצוץ.
6
3 כפות פטרוזיליה קצוצה.
7
תבלינים לבשר .
8
1כפית מלח, .
9
רבע כפית פלפל שחור.
10
כף שטוחה פפריקה.
11
מעט כמון וכורכום ..
12
1 ביצה לכל מלוואח.
13
הוראות הכנה לבשר.
14
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה, להוסיף את הבשר תבלינים פטרוזיליה קצוצה ול10 דקות..
15
למלוואח:.
16
לטגן צד אחד של מלוואח להפוך בצד המוכן ולהוסיף את הבשר , לעשות גלגל בשר ואת הביצה לשפוך לפנים... לכסות עם מכסה אש בינונית ל10 דקות בצד הלא מטוגן... ובתאבון.
17
ניתן להכין מלוואח משני הצדדים ולמלא בשר בלי ביצה...מגולגל בבשר..