תקציר המתכון: מתכון טעים וקל
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מצרכים:
3 מלוואח
500 גרם בשר טחון
2 כף שמן
1 בצל קצוץ
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
תבלינים לבשר
1כפית מלח,
רבע כפית פלפל שחור
כף שטוחה פפריקה
מעט כמון וכורכום .
1 ביצה לכל מלוואח
הוראות הכנה לבשר
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה, להוסיף את הבשר תבלינים פטרוזיליה קצוצה ול10 דקות.
למלוואח:
לטגן צד אחד של מלוואח להפוך בצד המוכן ולהוסיף את הבשר , לעשות גלגל בשר ואת הביצה לשפוך לפנים... לכסות עם מכסה אש בינונית ל10 דקות בצד הלא מטוגן... ובתאבון
ניתן להכין מלוואח משני הצדדים ולמלא בשר בלי ביצה...מגולגל בבשר.