מים פושרים (3/4 כוס) במידה והבצק קשה ניתן להוסיף עוד)
1/2 מרגרינה מזולה לעליה
1 ביצה
2 כפיות חומץ
את הבצק צריך לערבב בעדינות (לא כמו בצק שמרים).
מילוי
צנצנת חציל קלוי על האש
לגרד קשקבל (150 גרם)
1/2 קוביות גבינה בולגרית (אני עושה עם 5%)
2 חלמונים
מעט שמן
מעט מלח
1/2 חבילה גבינת טוב טעם.
לערבב היטב.
אופן ההכנה
1
להכין מהבצק עיגולים שווים, כל עיגול לשטח במערוך. בכל מרכז עיגול שטוח יש לשים כף מהמלית. להתחיל להרים את הקצוות בעדינות לצורת כוסית. לצבוט בצדדים. לאחר שסיימנו לעשות את כל העיגולים(כ-30 יחידות) יש למרוח למלון ביצה ולפזר מעל קשקבל מגורד..
2
לאפות בחום 170 עד שיזהיבו לבדוק שאפוי בתחתית. .
3
בתיאבון..
1
להכין מהבצק עיגולים שווים, כל עיגול לשטח במערוך. בכל מרכז עיגול שטוח יש לשים כף מהמלית. להתחיל להרים את הקצוות בעדינות לצורת כוסית. לצבוט בצדדים. לאחר שסיימנו לעשות את כל העיגולים(כ-30 יחידות) יש למרוח למלון ביצה ולפזר מעל קשקבל מגורד..