אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

8,920
צפיות

קיש גבינות

המתכון של
קיש גבינות

אפשר למלא בכל מה שאוהבים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 400 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 2 חלמונים
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • בערך 6 כפות מים
  • לבלילה-רויאל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 ביצים+2 חלבונים
  • חצי כוס חלב
  • 100 גרם גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם בולגרית מגורדת
  • 2 כפות קמח עם 1 אבקת אפייה
  • מרק עוף, פלפל לבן ואגוז מוסקט
  • מילוי שאוהבים
  • ברוקולי, בצל ופטריות, תרד וגבינות עיזים, בטטה, חצילים...
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק (מספיק לשני קישים קוטר 26 כמו בתמונה .


  • 2

    במקסר/מעבד מזון לשים 400 גרם קמח מנופה, 200 גרם חמאה/מחמאה קרה חתוכה לקוביות, כפית סוכר, כפית מלח, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים (את החלבונים לשמור לרויאל) ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה..


  • 3

    בינתיים להכין מילוי שרוצים,.


  • 4

    להכנת הרויאל (מתאים לשני קישים קוטר 26).


  • 5

    - 1 שמנת מתוקה , חצי כוס חלב, 100 גרם גבינה צהובה מגורדת (אפשר לערבב חצי צהובה וחצי מוצרלה), 100 גרם בולגרית מגורדת,2 ביצים, 2 חלבונים, .


  • 6

    2 כפות קמח עם אחד אבקת אפייה . לתבל במרק עוף, פלפל לבן ואגוז מוסקט. לערבב טוב. .


  • 7

    לרדד את הבצק בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית ( תבנית פאי קוטר 26 כמו בתמונה), להקפיא 2-3 דקות ולשפוך את התערובת הרויאל..


  • 8

    מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה..


1

לבצק (מספיק לשני קישים קוטר 26 כמו בתמונה .


2

במקסר/מעבד מזון לשים 400 גרם קמח מנופה, 200 גרם חמאה/מחמאה קרה חתוכה לקוביות, כפית סוכר, כפית מלח, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים (את החלבונים לשמור לרויאל) ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה..


3

בינתיים להכין מילוי שרוצים,.


4

להכנת הרויאל (מתאים לשני קישים קוטר 26).


5

- 1 שמנת מתוקה , חצי כוס חלב, 100 גרם גבינה צהובה מגורדת (אפשר לערבב חצי צהובה וחצי מוצרלה), 100 גרם בולגרית מגורדת,2 ביצים, 2 חלבונים, .


6

2 כפות קמח עם אחד אבקת אפייה . לתבל במרק עוף, פלפל לבן ואגוז מוסקט. לערבב טוב. .


7

לרדד את הבצק בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית ( תבנית פאי קוטר 26 כמו בתמונה), להקפיא 2-3 דקות ולשפוך את התערובת הרויאל..


8

מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים