בקערה מערבבים את כל החומרים בעזרת כף לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה וגמישה (אם הבצק יבש או מתפורר יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות נוספות של גבינה לבנה/יוגורט)..
3
יוצרים לאצבעות באורך של כ-9 ס"מ ועובי כס"מ וחצי. מניחים בתבנית במרווחים קלים, ואופים כ-20 דקות עד להזהבה..
1
מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה..
2
בקערה מערבבים את כל החומרים בעזרת כף לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה וגמישה (אם הבצק יבש או מתפורר יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות נוספות של גבינה לבנה/יוגורט)..
3
יוצרים לאצבעות באורך של כ-9 ס"מ ועובי כס"מ וחצי. מניחים בתבנית במרווחים קלים, ואופים כ-20 דקות עד להזהבה..