לןגן

אצבעות גבינה כשרות לפסח – פריכות מבחוץ ורכות מבפנים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/04/2019 | 18:18
אצבעות גבינה כשרות לפסח – פריכות מבחוץ ורכות מבפנים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  2. בקערה מערבבים את כל החומרים בעזרת כף לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה וגמישה (אם הבצק יבש או מתפורר יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות נוספות של גבינה לבנה/יוגורט).

  3. יוצרים לאצבעות באורך של כ-9 ס"מ ועובי כס"מ וחצי. מניחים בתבנית במרווחים קלים, ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.