ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
160 מ"ל מים חמים ( כוס פחות שליש)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מעבדים את כל המצרכים ביחד ומתפיחים כ35 דקות..
-
2
מטגנים את הבצל ומוסיפים סוכר.
-
3
לאחר קרמול של הבצל מוסיפים את הפטריות הטריות חתוכות , .
-
4
כורכום , קורט קינמון , מלח ופלפל . .
-
5
עושים מהבצק שתפח עיגולים ומעל מניחים מהתערובת שהכנו ..
-
6
מברישים בביצה(לא חייב) ומפזרים בצדדים שומשום ..
-
7
אופים בתנור עד השחמה של הבצק ב190 מעלות ..
-
8
בתאבון (-:.
1
מעבדים את כל המצרכים ביחד ומתפיחים כ35 דקות..
2
מטגנים את הבצל ומוסיפים סוכר.
3
לאחר קרמול של הבצל מוסיפים את הפטריות הטריות חתוכות , .
4
כורכום , קורט קינמון , מלח ופלפל . .
5
עושים מהבצק שתפח עיגולים ומעל מניחים מהתערובת שהכנו ..
6
מברישים בביצה(לא חייב) ומפזרים בצדדים שומשום ..
7
אופים בתנור עד השחמה של הבצק ב190 מעלות ..
8
בתאבון (-:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים