הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש טוב ולהתפיח עד שהבצק.
יכפיל את עצמו.
ליפתוח עלה לעגולים לשים מלית במרכז העיגול וליסגור טוב עם מזלג.
ולטגן.
להשרות כל הלילה את החומוס למחורת.
לבשל בסיר לחץ כדי לקצר את התהליך כשעה ליטחון עד למצב של מחית לטגן את הבצלים הקצוצים להוסיף פפריקה כמון פילפל ומלח .
ליטעום ולתקן תיבול אם יש צורך לערבב עם החומוס טוב המלית מוכנה .
למלוי .