לןגן

סמבוסק עם חומוס

מאת: יפה כהן, פורסם: 01/02/2019 | 20:49
סמבוסק עם חומוס

תקציר המתכון: מתכון הורס של חברה יקרה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש טוב ולהתפיח עד שהבצק

  2. יכפיל את עצמו

  3. ליפתוח עלה לעגולים לשים מלית במרכז העיגול וליסגור טוב עם מזלג

  4. ולטגן

  5. להשרות כל הלילה את החומוס למחורת

  6. לבשל בסיר לחץ כדי לקצר את התהליך כשעה ליטחון עד למצב של מחית לטגן את הבצלים הקצוצים להוסיף פפריקה כמון פילפל ומלח

  7. ליטעום ולתקן תיבול אם יש צורך לערבב עם החומוס טוב המלית מוכנה

  8. למלוי