ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חב בצק עלים מופשר לילה במקרר
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
שומשום, קצח,מלח, פלפל,רבע כפית ראס אל חנות
אופן ההכנה
-
1
לטגן שני בצלים קצוצים עם 3 כפות שמן.
-
2
להוסיף את הבשר טחון .
-
3
ולפורר עד לשינוי הצבע.
-
4
לתבל-מלח , פלפל,ראס אל חנות להוסיף צנוברים מעט קלויים ולקרר את המילוי.
-
5
על משטח עבודה לפתוח את הבצק לאורך.
-
6
לחרוץ 5 ס''מ לכל מנה ולמלא לרוחב מהבשר טחון.
-
7
לסגור קצוות ולגלגל לצורת שבלול.
-
8
למרוח ביצה לפזר מעל שומשום וקצח.
-
9
לחרוץ עם סכין בכל שבלול מסביב לא עד הסוף .
-
10
לאפות בתנור שחומם מראש.
-
11
180 מעלות לצבע זהוב.
-
12
רוטב- לחמם כף שמן זית עם שן שום כתוש .
-
13
להוסיף פטריות חתוכות.
-
14
להקפיץ 5 דקות ולהנמיך להבה.
-
15
בקערית לערבב כף גדושה רוטב פטריות עם כוס מים להוסיף למחבת עד שמתחיל להסמיך..
1
לטגן שני בצלים קצוצים עם 3 כפות שמן.
2
להוסיף את הבשר טחון .
3
ולפורר עד לשינוי הצבע.
4
לתבל-מלח , פלפל,ראס אל חנות להוסיף צנוברים מעט קלויים ולקרר את המילוי.
5
על משטח עבודה לפתוח את הבצק לאורך.
6
לחרוץ 5 ס''מ לכל מנה ולמלא לרוחב מהבשר טחון.
7
לסגור קצוות ולגלגל לצורת שבלול.
8
למרוח ביצה לפזר מעל שומשום וקצח.
9
לחרוץ עם סכין בכל שבלול מסביב לא עד הסוף .
10
לאפות בתנור שחומם מראש.
11
180 מעלות לצבע זהוב.
12
רוטב- לחמם כף שמן זית עם שן שום כתוש .
13
להוסיף פטריות חתוכות.
14
להקפיץ 5 דקות ולהנמיך להבה.
15
בקערית לערבב כף גדושה רוטב פטריות עם כוס מים להוסיף למחבת עד שמתחיל להסמיך..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים