אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,821
צפיות

שבלולי בצק עלים עם בשר טחון צנוברים ופטריות ברוטב

המתכון של
שבלולי בצק עלים עם בשר טחון צנוברים ופטריות ברוטב

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חב בצק עלים מופשר לילה במקרר
  • 300 גר' בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • חופן צנוברים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • סלסילה פטריות טריות
  • 1 ביצה
  • כף שמן זית
  • 1 שן שום
  • כף גדושה רוטב פטריות
  • שומשום, קצח,מלח, פלפל,רבע כפית ראס אל חנות
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן שני בצלים קצוצים עם 3 כפות שמן.


  • 2

    להוסיף את הבשר טחון .


  • 3

    ולפורר עד לשינוי הצבע.


  • 4

    לתבל-מלח , פלפל,ראס אל חנות להוסיף צנוברים מעט קלויים ולקרר את המילוי.


  • 5

    על משטח עבודה לפתוח את הבצק לאורך.


  • 6

    לחרוץ 5 ס''מ לכל מנה ולמלא לרוחב מהבשר טחון.


  • 7

    לסגור קצוות ולגלגל לצורת שבלול.


  • 8

    למרוח ביצה לפזר מעל שומשום וקצח.


  • 9

    לחרוץ עם סכין בכל שבלול מסביב לא עד הסוף .


  • 10

    לאפות בתנור שחומם מראש.


  • 11

    180 מעלות לצבע זהוב.


  • 12

    רוטב- לחמם כף שמן זית עם שן שום כתוש .


  • 13

    להוסיף פטריות חתוכות.


  • 14

    להקפיץ 5 דקות ולהנמיך להבה.


  • 15

    בקערית לערבב כף גדושה רוטב פטריות עם כוס מים להוסיף למחבת עד שמתחיל להסמיך..


1

לטגן שני בצלים קצוצים עם 3 כפות שמן.


2

להוסיף את הבשר טחון .


3

ולפורר עד לשינוי הצבע.


4

לתבל-מלח , פלפל,ראס אל חנות להוסיף צנוברים מעט קלויים ולקרר את המילוי.


5

על משטח עבודה לפתוח את הבצק לאורך.


6

לחרוץ 5 ס''מ לכל מנה ולמלא לרוחב מהבשר טחון.


7

לסגור קצוות ולגלגל לצורת שבלול.


8

למרוח ביצה לפזר מעל שומשום וקצח.


9

לחרוץ עם סכין בכל שבלול מסביב לא עד הסוף .


10

לאפות בתנור שחומם מראש.


11

180 מעלות לצבע זהוב.


12

רוטב- לחמם כף שמן זית עם שן שום כתוש .


13

להוסיף פטריות חתוכות.


14

להקפיץ 5 דקות ולהנמיך להבה.


15

בקערית לערבב כף גדושה רוטב פטריות עם כוס מים להוסיף למחבת עד שמתחיל להסמיך..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים