לןגן

שבלולי בצק עלים עם בשר טחון צנוברים ופטריות ברוטב

מאת: דורית אלישע, פורסם: 18/01/2019 | 10:52
שבלולי בצק עלים עם בשר טחון צנוברים ופטריות ברוטב

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן שני בצלים קצוצים עם 3 כפות שמן

  2. להוסיף את הבשר טחון

  3. ולפורר עד לשינוי הצבע

  4. לתבל-מלח , פלפל,ראס אל חנות להוסיף צנוברים מעט קלויים ולקרר את המילוי

  5. על משטח עבודה לפתוח את הבצק לאורך

  6. לחרוץ 5 ס''מ לכל מנה ולמלא לרוחב מהבשר טחון

  7. לסגור קצוות ולגלגל לצורת שבלול

  8. למרוח ביצה לפזר מעל שומשום וקצח

  9. לחרוץ עם סכין בכל שבלול מסביב לא עד הסוף

  10. לאפות בתנור שחומם מראש

  11. 180 מעלות לצבע זהוב

  12. רוטב- לחמם כף שמן זית עם שן שום כתוש

  13. להוסיף פטריות חתוכות

  14. להקפיץ 5 דקות ולהנמיך להבה

  15. בקערית לערבב כף גדושה רוטב פטריות עם כוס מים להוסיף למחבת עד שמתחיל להסמיך.