אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,199
צפיות

קיש אישי בניחוח צרפתי

המתכון של
קיש אישי בניחוח צרפתי

בצק פריך מופלא. ניתן למלא במגוון מילויים.

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • למילוי
  • סלסילת פטריות
  • ארטישוק איטלקי משומר בשמן
  • חמאה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • לקלתית
  • 180 גרם קמח
  • 120 גרם חמאה
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות מים
  • מספר טיפות של מיץ לימון
  • רוטב רויאל
  • 3 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את חומרי הקלתית מלבד מים. .


  • 2

    לאחר שנוצרו פירורים להוסיף מים לאיחוד..


  • 3

    לרדד ולרפד תבנית של קיש גדולה או תבניות אישיות. לאפות חצי אפייה. באפייה "עיוורת"..


  • 4

    פטריות:.


  • 5

    לחתוך ולשים במחבת עם מעט חמאה או שמן זית להוסיף מלח ופלפל לפי טעם אישי..


  • 6

    ארטישוק:.


  • 7

    לחתוך לקוביות..


  • 8

    לאחר שהקלתיות אפויות כמתואר לעיל, למלא במילוי הרצוי (אפשר גם בטטה וכו')..


  • 9

    רוטב רויאל:.


  • 10

    מערבבים ביצים עם שמנת מתוקה. מתבלים. ומוסיפים לקיש. .


  • 11

    מחזירים לתנור עד הזהבה..


1

ללוש את חומרי הקלתית מלבד מים. .


2

לאחר שנוצרו פירורים להוסיף מים לאיחוד..


3

לרדד ולרפד תבנית של קיש גדולה או תבניות אישיות. לאפות חצי אפייה. באפייה "עיוורת"..


4

פטריות:.


5

לחתוך ולשים במחבת עם מעט חמאה או שמן זית להוסיף מלח ופלפל לפי טעם אישי..


6

ארטישוק:.


7

לחתוך לקוביות..


8

לאחר שהקלתיות אפויות כמתואר לעיל, למלא במילוי הרצוי (אפשר גם בטטה וכו')..


9

רוטב רויאל:.


10

מערבבים ביצים עם שמנת מתוקה. מתבלים. ומוסיפים לקיש. .


11

מחזירים לתנור עד הזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים