תקציר המתכון: בצק פריך מופלא. ניתן למלא במגוון מילויים.
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
ללוש את חומרי הקלתית מלבד מים.
לאחר שנוצרו פירורים להוסיף מים לאיחוד.
לרדד ולרפד תבנית של קיש גדולה או תבניות אישיות. לאפות חצי אפייה. באפייה "עיוורת".
פטריות:
לחתוך ולשים במחבת עם מעט חמאה או שמן זית להוסיף מלח ופלפל לפי טעם אישי.
ארטישוק:
לחתוך לקוביות.
לאחר שהקלתיות אפויות כמתואר לעיל, למלא במילוי הרצוי (אפשר גם בטטה וכו').
רוטב רויאל:
מערבבים ביצים עם שמנת מתוקה. מתבלים. ומוסיפים לקיש.
מחזירים לתנור עד הזהבה.