לןגן

קיש אישי בניחוח צרפתי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 28/12/2018 | 19:50
קיש אישי בניחוח צרפתי

תקציר המתכון: בצק פריך מופלא. ניתן למלא במגוון מילויים.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לקלתית

רוטב רויאל

אופן הכנה

  1. ללוש את חומרי הקלתית מלבד מים.

  2. לאחר שנוצרו פירורים להוסיף מים לאיחוד.

  3. לרדד ולרפד תבנית של קיש גדולה או תבניות אישיות. לאפות חצי אפייה. באפייה "עיוורת".

  4. פטריות:

  5. לחתוך ולשים במחבת עם מעט חמאה או שמן זית להוסיף מלח ופלפל לפי טעם אישי.

  6. ארטישוק:

  7. לחתוך לקוביות.

  8. לאחר שהקלתיות אפויות כמתואר לעיל, למלא במילוי הרצוי (אפשר גם בטטה וכו').

  9. רוטב רויאל:

  10. מערבבים ביצים עם שמנת מתוקה. מתבלים. ומוסיפים לקיש.

  11. מחזירים לתנור עד הזהבה.