אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

512
צפיות

בריוש ממולא בגבינות

המתכון של
בריוש ממולא בגבינות

הכי צרפת שיש

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כף גלוטן (לא חובה אבל מומלץ)
  • 200 גרם חמאה איכותית
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • למילוי
  • קילו גבינת טבורוג - ללא מלח וסוכר.
  • להוסיף סוכר לפי הטעם + וניל + 2 חופנים צימוקים בהירים.
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את הבצק לבצק נוח ונעים. להתפיח..


  • 2

    לחלק לכ- 40 עיגולים ולמלא בגבינה. כמו שממלאים קובה - משטחים ממלאים וסוגרים לעיגול. אני הנחתי בעטרות נייר בתבניות שקעים. מתפיחים שוב ומורחים בחלב ממותק בסוכר. שמתי למעלה גבישי סוכר (לא חובה).


1

ללוש את הבצק לבצק נוח ונעים. להתפיח..


2

לחלק לכ- 40 עיגולים ולמלא בגבינה. כמו שממלאים קובה - משטחים ממלאים וסוגרים לעיגול. אני הנחתי בעטרות נייר בתבניות שקעים. מתפיחים שוב ומורחים בחלב ממותק בסוכר. שמתי למעלה גבישי סוכר (לא חובה).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים