לןגן

בריוש ממולא בגבינות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 14/12/2018 | 23:17
בריוש ממולא בגבינות

תקציר המתכון: הכי צרפת שיש

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. ללוש את הבצק לבצק נוח ונעים. להתפיח.

  2. לחלק לכ- 40 עיגולים ולמלא בגבינה. כמו שממלאים קובה - משטחים ממלאים וסוגרים לעיגול. אני הנחתי בעטרות נייר בתבניות שקעים. מתפיחים שוב ומורחים בחלב ממותק בסוכר. שמתי למעלה גבישי סוכר (לא חובה)