2 וחצי כוסות מים. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת וללוש הכל ביחד לבצק גמיש ונוח.
מילוי
ערבבתי מגוון גבינות קשות שהיו לי - בערך קילו.
ביצים כמספר המאפים.
אופן ההכנה
1
ללוש את כל חומרי הבצק ביחד לבצק גמיש ונוח. לעטוף במריחה של שמן (כשתי כפות) ולהתפיח. .
2
מילוי: ערבבתי מגוון גבינות קשות. .
3
שמתי שתי ביצים ושלוש כפות קמח וערבבתי..
4
יצרתי מרובע, רידדתי דק יחסית, וגילגלתי את השוליים ליצירת סירה. הנחתי את הגבינות של המילוי ואפיתי בחום גבוה בתנור. אחרי השחמה הוספתי ביצה. מי שאוהב ביצה עלומה, יוציא את המאפה לפני שהביצה מתקשה. טעיםםםםם ממש..
1
ללוש את כל חומרי הבצק ביחד לבצק גמיש ונוח. לעטוף במריחה של שמן (כשתי כפות) ולהתפיח. .
2
מילוי: ערבבתי מגוון גבינות קשות. .
3
שמתי שתי ביצים ושלוש כפות קמח וערבבתי..
4
יצרתי מרובע, רידדתי דק יחסית, וגילגלתי את השוליים ליצירת סירה. הנחתי את הגבינות של המילוי ואפיתי בחום גבוה בתנור. אחרי השחמה הוספתי ביצה. מי שאוהב ביצה עלומה, יוציא את המאפה לפני שהביצה מתקשה. טעיםםםםם ממש..