לןגן

חצ'אפורי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 09/12/2018 | 10:28
חצ'אפורי

תקציר המתכון: לצרף סלט קטן ויש ארוחת ערב/בוקר טעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בצק

מילוי

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק ביחד לבצק גמיש ונוח. לעטוף במריחה של שמן (כשתי כפות) ולהתפיח.

  2. מילוי: ערבבתי מגוון גבינות קשות.

  3. שמתי שתי ביצים ושלוש כפות קמח וערבבתי.

  4. יצרתי מרובע, רידדתי דק יחסית, וגילגלתי את השוליים ליצירת סירה. הנחתי את הגבינות של המילוי ואפיתי בחום גבוה בתנור. אחרי השחמה הוספתי ביצה. מי שאוהב ביצה עלומה, יוציא את המאפה לפני שהביצה מתקשה. טעיםםםםם ממש.