אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

566
צפיות

לחמניות ביס

המתכון של
לחמניות ביס

ניתן לשפצר עם המון אפשרויות כמו ממרח שום, שמן זית ועשבי תיבול

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח "קסם" של סוגת (מנופה עם שמרים באריזה אטומה)
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • מים בערך 3 כוסות חד פעמי עד לקבלת בצק נעים
  • רבע כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    חשוב ללוש את כל החומרים לבצק נוח..


  • 2

    את רבע כוס השמן לקראת סוף הלישה..


  • 3

    להתפיח מכוסה. .


  • 4

    לחלק לעיגולים ולהניח להתפחה בתבנית. ללטף עם מעט שמן כל עיגול של בצק. .


  • 5

    לאחר התפחה לאפות 180 מעלות..


  • 6

    לקראת סוף אפייה כשמשחים קצת לוקחים קערית עם שמן זית ומברישים את הלחמניות ומחזירים לעוד כעשר דקות לתנור. .


  • 7

    בהצלחה .


1

חשוב ללוש את כל החומרים לבצק נוח..


2

את רבע כוס השמן לקראת סוף הלישה..


3

להתפיח מכוסה. .


4

לחלק לעיגולים ולהניח להתפחה בתבנית. ללטף עם מעט שמן כל עיגול של בצק. .


5

לאחר התפחה לאפות 180 מעלות..


6

לקראת סוף אפייה כשמשחים קצת לוקחים קערית עם שמן זית ומברישים את הלחמניות ומחזירים לעוד כעשר דקות לתנור. .


7

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים