הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהניתן לשפצר עם המון אפשרויות כמו ממרח שום, שמן זית ועשבי תיבול
חשוב ללוש את כל החומרים לבצק נוח..
את רבע כוס השמן לקראת סוף הלישה..
להתפיח מכוסה. .
לחלק לעיגולים ולהניח להתפחה בתבנית. ללטף עם מעט שמן כל עיגול של בצק. .
לאחר התפחה לאפות 180 מעלות..
לקראת סוף אפייה כשמשחים קצת לוקחים קערית עם שמן זית ומברישים את הלחמניות ומחזירים לעוד כעשר דקות לתנור. .
בהצלחה .