לןגן

לחמניות ביס

מאת: ליזה כהן, פורסם: 08/12/2018 | 16:36
לחמניות ביס

תקציר המתכון: ניתן לשפצר עם המון אפשרויות כמו ממרח שום, שמן זית ועשבי תיבול

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חשוב ללוש את כל החומרים לבצק נוח.

  2. את רבע כוס השמן לקראת סוף הלישה.

  3. להתפיח מכוסה.

  4. לחלק לעיגולים ולהניח להתפחה בתבנית. ללטף עם מעט שמן כל עיגול של בצק.

  5. לאחר התפחה לאפות 180 מעלות.

  6. לקראת סוף אפייה כשמשחים קצת לוקחים קערית עם שמן זית ומברישים את הלחמניות ומחזירים לעוד כעשר דקות לתנור.

  7. בהצלחה