הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמקסר ללוש קמח שמרים וסוכר,להוסיף שמן מעט מלח.
מים בהדרגה. צריך להגיע לבצק שהוא לא דביק ונוח לעבודה. להתפיח כ 40 דק ללוש שוב וליצור צורת בייגלה . אני הכנסתי את עיגול הבייגלה לתוך קערת מים .
פושרים .תפיחה נוספת ואז מרחתי בביצה ובשומשום..להכניס לתנור שחומם מראש 180-190 מע כ 20 ד. כשזה מזהיב להוציא את התבנית לשפוך בתוך העיגול ביצה ולהחזיר להמשך אפיה . לפני הביצה שמתי כף סלט מטבוחה שנשארה לי מעט חצילים ועל זה את הביצה...יצא מושלם. ...באהבה הילה.