אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,957
צפיות

מאפה בורקס ממולא בשר ברוטב פטריות

המתכון של
מאפה בורקס ממולא בשר ברוטב פטריות

מנה עם טעם של עוד 😉😜

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 חבילה בצק פילאס תורכי (ממליצה של מעדנות)
  • חצי קילו בשר טחון
  • 1 קופסא שימורים פטריות שמפניון
  • 3 בצלים
  • פטרוזליה
  • כורכום
  • תבלין על האש
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • כמון
  • שמן
  • מרק בצל
  • מרק עוף
אופן ההכנה
  • 1

    את הבצק להוציא 8 שעות לפני שיהיה אפשר לעבוד איתו .


  • 2

    לחתוך שתי בצלים לקוביות.


  • 3

    לשים בתוך קערה את הבשר טחון.


  • 4

    לקצוץ פטרוזליה להוסיף בפנים.


  • 5

    להוסיף כף פפריקה מתוקה.


  • 6

    חצי כפית פלפל.


  • 7

    חצי כפית מלח .


  • 8

    חצי כפית כורכום.


  • 9

    כפית של תבלין על האש .


  • 10

    4 כפות שמן .


  • 11

    ולערבב הכול ביחד.


  • 12

    בנתיים לתטגן חצי מהכמות של הבצל שחתכנו להוסיף את הבשר לטגן .


  • 13

    במכסה סגור 5 דק .


  • 14

    להוסיף את החצי כמות בצל שנישאר.


  • 15

    להוסיף כפית פפריקה.


  • 16

    כפית תבלין על האש .


  • 17

    לערבב לסגור את המכסה לעוד 10 דק .


  • 18

    עד שהבשר מוכן .


  • 19

    לשים במסננת ולחכות שהיתקרר.


  • 20

    לאחר מכן לחתוך את הבצק ריבועים למלא ושים מלעלה ביצה ושומשום.


  • 21

    ולהכניס לתנור ל20 על 180 מעלות .


  • 22

    רוטב פטריות .


  • 23

    לחתוך בצל רצועות לטגן אותו.


  • 24

    להוסיף את הפטריות .


  • 25

    לסגור את המכסה ל2-3 דק.


  • 26

    להוסיף כפית כורכום.


  • 27

    כף גדולה מרק בצל .


  • 28

    חצי כפית מרק עוף.


  • 29

    כפית תבלין על האש.


  • 30

    חצי כפית מרק עוף.


  • 31

    חצי כוס מים חמים .


  • 32

    לערב לסגור לעוד 10 דק.


  • 33

    עד הרוטב נהיה סמיך .


  • 34

    לקחת את הבורקס המוכן לשפוך את הרוטב מעל ובתאבון ❤️😍.


1

את הבצק להוציא 8 שעות לפני שיהיה אפשר לעבוד איתו .


2

לחתוך שתי בצלים לקוביות.


3

לשים בתוך קערה את הבשר טחון.


4

לקצוץ פטרוזליה להוסיף בפנים.


5

להוסיף כף פפריקה מתוקה.


6

חצי כפית פלפל.


7

חצי כפית מלח .


8

חצי כפית כורכום.


9

כפית של תבלין על האש .


10

4 כפות שמן .


11

ולערבב הכול ביחד.


12

בנתיים לתטגן חצי מהכמות של הבצל שחתכנו להוסיף את הבשר לטגן .


13

במכסה סגור 5 דק .


14

להוסיף את החצי כמות בצל שנישאר.


15

להוסיף כפית פפריקה.


16

כפית תבלין על האש .


17

לערבב לסגור את המכסה לעוד 10 דק .


18

עד שהבשר מוכן .


19

לשים במסננת ולחכות שהיתקרר.


20

לאחר מכן לחתוך את הבצק ריבועים למלא ושים מלעלה ביצה ושומשום.


21

ולהכניס לתנור ל20 על 180 מעלות .


22

רוטב פטריות .


23

לחתוך בצל רצועות לטגן אותו.


24

להוסיף את הפטריות .


25

לסגור את המכסה ל2-3 דק.


26

להוסיף כפית כורכום.


27

כף גדולה מרק בצל .


28

חצי כפית מרק עוף.


29

כפית תבלין על האש.


30

חצי כפית מרק עוף.


31

חצי כוס מים חמים .


32

לערב לסגור לעוד 10 דק.


33

עד הרוטב נהיה סמיך .


34

לקחת את הבורקס המוכן לשפוך את הרוטב מעל ובתאבון ❤️😍.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים