ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1 חבילה בצק פילאס תורכי (ממליצה של מעדנות)
-
-
1 קופסא שימורים פטריות שמפניון
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבצק להוציא 8 שעות לפני שיהיה אפשר לעבוד איתו .
-
2
לחתוך שתי בצלים לקוביות.
-
3
לשים בתוך קערה את הבשר טחון.
-
4
לקצוץ פטרוזליה להוסיף בפנים.
-
5
להוסיף כף פפריקה מתוקה.
-
6
חצי כפית פלפל.
-
7
חצי כפית מלח .
-
8
חצי כפית כורכום.
-
9
כפית של תבלין על האש .
-
10
4 כפות שמן .
-
11
ולערבב הכול ביחד.
-
12
בנתיים לתטגן חצי מהכמות של הבצל שחתכנו להוסיף את הבשר לטגן .
-
13
במכסה סגור 5 דק .
-
14
להוסיף את החצי כמות בצל שנישאר.
-
15
להוסיף כפית פפריקה.
-
16
כפית תבלין על האש .
-
17
לערבב לסגור את המכסה לעוד 10 דק .
-
18
עד שהבשר מוכן .
-
19
לשים במסננת ולחכות שהיתקרר.
-
20
לאחר מכן לחתוך את הבצק ריבועים למלא ושים מלעלה ביצה ושומשום.
-
21
ולהכניס לתנור ל20 על 180 מעלות .
-
22
רוטב פטריות .
-
23
לחתוך בצל רצועות לטגן אותו.
-
24
להוסיף את הפטריות .
-
25
לסגור את המכסה ל2-3 דק.
-
26
להוסיף כפית כורכום.
-
27
כף גדולה מרק בצל .
-
28
חצי כפית מרק עוף.
-
29
כפית תבלין על האש.
-
30
חצי כפית מרק עוף.
-
31
חצי כוס מים חמים .
-
32
לערב לסגור לעוד 10 דק.
-
33
עד הרוטב נהיה סמיך .
-
34
לקחת את הבורקס המוכן לשפוך את הרוטב מעל ובתאבון ❤️😍.
1
את הבצק להוציא 8 שעות לפני שיהיה אפשר לעבוד איתו .
2
לחתוך שתי בצלים לקוביות.
3
לשים בתוך קערה את הבשר טחון.
4
לקצוץ פטרוזליה להוסיף בפנים.
5
להוסיף כף פפריקה מתוקה.
6
חצי כפית פלפל.
7
חצי כפית מלח .
8
חצי כפית כורכום.
9
כפית של תבלין על האש .
10
4 כפות שמן .
11
ולערבב הכול ביחד.
12
בנתיים לתטגן חצי מהכמות של הבצל שחתכנו להוסיף את הבשר לטגן .
13
במכסה סגור 5 דק .
14
להוסיף את החצי כמות בצל שנישאר.
15
להוסיף כפית פפריקה.
16
כפית תבלין על האש .
17
לערבב לסגור את המכסה לעוד 10 דק .
18
עד שהבשר מוכן .
19
לשים במסננת ולחכות שהיתקרר.
20
לאחר מכן לחתוך את הבצק ריבועים למלא ושים מלעלה ביצה ושומשום.
21
ולהכניס לתנור ל20 על 180 מעלות .
22
רוטב פטריות .
23
לחתוך בצל רצועות לטגן אותו.
24
להוסיף את הפטריות .
25
לסגור את המכסה ל2-3 דק.
26
להוסיף כפית כורכום.
27
כף גדולה מרק בצל .
28
חצי כפית מרק עוף.
29
כפית תבלין על האש.
30
חצי כפית מרק עוף.
31
חצי כוס מים חמים .
32
לערב לסגור לעוד 10 דק.
33
עד הרוטב נהיה סמיך .
34
לקחת את הבורקס המוכן לשפוך את הרוטב מעל ובתאבון ❤️😍.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים