תקציר המתכון: מנה עם טעם של עוד 😉😜
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
את הבצק להוציא 8 שעות לפני שיהיה אפשר לעבוד איתו
לחתוך שתי בצלים לקוביות
לשים בתוך קערה את הבשר טחון
לקצוץ פטרוזליה להוסיף בפנים
להוסיף כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
כפית של תבלין על האש
4 כפות שמן
ולערבב הכול ביחד
בנתיים לתטגן חצי מהכמות של הבצל שחתכנו להוסיף את הבשר לטגן
במכסה סגור 5 דק
להוסיף את החצי כמות בצל שנישאר
להוסיף כפית פפריקה
כפית תבלין על האש
לערבב לסגור את המכסה לעוד 10 דק
עד שהבשר מוכן
לשים במסננת ולחכות שהיתקרר
לאחר מכן לחתוך את הבצק ריבועים למלא ושים מלעלה ביצה ושומשום
ולהכניס לתנור ל20 על 180 מעלות
רוטב פטריות
לחתוך בצל רצועות לטגן אותו
להוסיף את הפטריות
לסגור את המכסה ל2-3 דק
להוסיף כפית כורכום
כף גדולה מרק בצל
חצי כפית מרק עוף
כפית תבלין על האש
חצי כפית מרק עוף
חצי כוס מים חמים
לערב לסגור לעוד 10 דק
עד הרוטב נהיה סמיך
לקחת את הבורקס המוכן לשפוך את הרוטב מעל ובתאבון ❤️😍