ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
חצי קובייה גבינה בולגרית 5%
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה גבינה צהובה מוגרדת, חצי קובייה גבינה בולגרית 5% לרסק עם מזלג, תפוח אדמה, ביצה.
-
2
חילקתי כל עלה ל-4 חלקים שווים בעזרת גלגלת פיצה.
-
3
כשעובדים עם עלה אחד כדאי לכסות את השאר עם מגבת מטבח כדי שלא יתייבשו.
-
4
על כל עלה שמתי בעזרת 2 כפיות .
-
5
מעל הגליליות חלמון ביצה ושומשום.
-
6
אפיתי ב180 מעלות חום עליון תחתון.
-
7
הם לא תופחים אין צורך במרווחים גדולים מדי.
1
לערבב בקערה גבינה צהובה מוגרדת, חצי קובייה גבינה בולגרית 5% לרסק עם מזלג, תפוח אדמה, ביצה.
2
חילקתי כל עלה ל-4 חלקים שווים בעזרת גלגלת פיצה.
3
כשעובדים עם עלה אחד כדאי לכסות את השאר עם מגבת מטבח כדי שלא יתייבשו.
4
על כל עלה שמתי בעזרת 2 כפיות .
5
מעל הגליליות חלמון ביצה ושומשום.
6
אפיתי ב180 מעלות חום עליון תחתון.
7
הם לא תופחים אין צורך במרווחים גדולים מדי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים