לןגן

מקלות פילו

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 29/11/2018 | 10:17
מקלות פילו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה גבינה צהובה מוגרדת, חצי קובייה גבינה בולגרית 5% לרסק עם מזלג, תפוח אדמה, ביצה

  2. חילקתי כל עלה ל-4 חלקים שווים בעזרת גלגלת פיצה

  3. כשעובדים עם עלה אחד כדאי לכסות את השאר עם מגבת מטבח כדי שלא יתייבשו

  4. על כל עלה שמתי בעזרת 2 כפיות

  5. מעל הגליליות חלמון ביצה ושומשום

  6. אפיתי ב180 מעלות חום עליון תחתון

  7. הם לא תופחים אין צורך במרווחים גדולים מדי