קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב בקערה גבינה צהובה מוגרדת, חצי קובייה גבינה בולגרית 5% לרסק עם מזלג, תפוח אדמה, ביצה
חילקתי כל עלה ל-4 חלקים שווים בעזרת גלגלת פיצה
כשעובדים עם עלה אחד כדאי לכסות את השאר עם מגבת מטבח כדי שלא יתייבשו
על כל עלה שמתי בעזרת 2 כפיות
מעל הגליליות חלמון ביצה ושומשום
אפיתי ב180 מעלות חום עליון תחתון
הם לא תופחים אין צורך במרווחים גדולים מדי