הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב במיקסר את הבצק.
לשים למנוחה חצי שעה.
לקחת שמן ביד ולשמן את הבצק.
לחלק לכדורים, לשים בתבנית עם שמן ללילה.
לפתוח את הבצק עם נייר אפיה לשים מרגרינה, לקפל משני הצדדים ולשים שוב מרגרינה.
לגלגל לצורה של גחנון.
לשים בסיר ען נייר כסף ונייר אפיה פיתה ולסדר את הגחנון בשתי וערב כשכל גחנון עטוף בניר אפיה.
לאפות ב 100 מעלות כל הלילה.