הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחציל קלוי על האש .
להסיר קליפה ולהניח על מסננת להגרת נוזלים .
בקערה 2 ביצים, 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ .
150 גר גבינה בולגרית מגורדת .
100 גר מוצרלה או צהובה מגורדת .
4 כפות קמח תופח .
מלח, פלפל, לקצוץ את החציל על קרש חיתוך .
להוסיף לקערה.
לרסס תבניות שקעים לצקת מהתערובת לרסס מעל שמן ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 20-25 דקות לצבע זהוב. .