ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
150 גר גבינה מוצרלה או צהובה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את הבצק במקרר .
-
2
לפתוח ולחצות ל-2.
-
3
לערב את תערובת הגבינות.
-
4
את התרד לשטוף טוב כמובן לקצוץ ולהוסיף לתערובת הגבינות.
-
5
למרוח כל עלה בשמן למלא כל 2 דפים בפס מהגבינות.
-
6
לגלגל ליצור צורת שבלול .
-
7
למרוח מעל ביצה או שמן שומשום וקצח. .
1
להפשיר את הבצק במקרר .
2
לפתוח ולחצות ל-2.
3
לערב את תערובת הגבינות.
4
את התרד לשטוף טוב כמובן לקצוץ ולהוסיף לתערובת הגבינות.
5
למרוח כל עלה בשמן למלא כל 2 דפים בפס מהגבינות.
6
לגלגל ליצור צורת שבלול .
7
למרוח מעל ביצה או שמן שומשום וקצח. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים