אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

12,483
צפיות

בצק פילו במילוי תרד וגבינות

המתכון של
בצק פילו במילוי תרד וגבינות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חב בצק פילו
  • 1 חב תרד
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 150 גר גבינה בולגרית
  • 150 גר גבינה מוצרלה או צהובה
  • שמן
  • ביצה
  • שומשום
  • קצח
אופן ההכנה
  • 1

    להפשיר את הבצק במקרר .


  • 2

    לפתוח ולחצות ל-2.


  • 3

    לערב את תערובת הגבינות.


  • 4

    את התרד לשטוף טוב כמובן לקצוץ ולהוסיף לתערובת הגבינות.


  • 5

    למרוח כל עלה בשמן למלא כל 2 דפים בפס מהגבינות.


  • 6

    לגלגל ליצור צורת שבלול .


  • 7

    למרוח מעל ביצה או שמן שומשום וקצח. .


1

להפשיר את הבצק במקרר .


2

לפתוח ולחצות ל-2.


3

לערב את תערובת הגבינות.


4

את התרד לשטוף טוב כמובן לקצוץ ולהוסיף לתערובת הגבינות.


5

למרוח כל עלה בשמן למלא כל 2 דפים בפס מהגבינות.


6

לגלגל ליצור צורת שבלול .


7

למרוח מעל ביצה או שמן שומשום וקצח. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים