לןגן

בצק פילו במילוי תרד וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/09/2018 | 07:46
בצק פילו במילוי תרד וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק במקרר

  2. לפתוח ולחצות ל-2

  3. לערב את תערובת הגבינות

  4. את התרד לשטוף טוב כמובן לקצוץ ולהוסיף לתערובת הגבינות

  5. למרוח כל עלה בשמן למלא כל 2 דפים בפס מהגבינות

  6. לגלגל ליצור צורת שבלול

  7. למרוח מעל ביצה או שמן שומשום וקצח.