אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,300
צפיות

לחמניות מתוקות עם צימוקים

המתכון של
לחמניות מתוקות עם צימוקים

ריח וטעם משגע

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/2 כף מלח
  • 2 כפות דבש
  • 2 וחצי כוסות מים
  • להברשה
  • 1 ביצה ביצה עם מעט מים מעט סוכר דמררה או רגיל ומעט מלח
  • אם רוצים להבריש עם סירופ מתוק
  • 1 כטס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף מלח סוכר וניל לבשל על הגז
אופן ההכנה
  • 1

    לשים במיקסר או קערה קמח שמרים וסוכר לערבב היטב להוסיף דבש מים מלח ושמן וללוש היטב כמה דקות לקבלת בצק נעים.


  • 2

    אפשר להכין את הבצק עם מים מהברז ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש שוב ולהכניס עד הבוקר למקרר .


  • 3

    או להכין עם מים פושרים ולתת 3 התפחות.


  • 4

    לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח כמה דקות .


  • 5

    אפשר חשים במילוי של צימוקים .


  • 6

    לקחת כדור לשטח ים הידיים לשים מלית ולסגור היטב .


  • 7

    או לעשות לחמניה רגילה מה שרוצים .


  • 8

    להניח בתבנית לתפוח 20 דקות בערך.


  • 9

    למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 200 מעלות מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.


  • 10

    אם רוצים עם סירופ .


  • 11

    להבריש כשהלחמניות מוכנות .


  • 12

    הלחמניה יוצאת טעימה ורכה .


1

לשים במיקסר או קערה קמח שמרים וסוכר לערבב היטב להוסיף דבש מים מלח ושמן וללוש היטב כמה דקות לקבלת בצק נעים.


2

אפשר להכין את הבצק עם מים מהברז ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש שוב ולהכניס עד הבוקר למקרר .


3

או להכין עם מים פושרים ולתת 3 התפחות.


4

לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח כמה דקות .


5

אפשר חשים במילוי של צימוקים .


6

לקחת כדור לשטח ים הידיים לשים מלית ולסגור היטב .


7

או לעשות לחמניה רגילה מה שרוצים .


8

להניח בתבנית לתפוח 20 דקות בערך.


9

למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 200 מעלות מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.


10

אם רוצים עם סירופ .


11

להבריש כשהלחמניות מוכנות .


12

הלחמניה יוצאת טעימה ורכה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים