ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 ביצה ביצה עם מעט מים מעט סוכר דמררה או רגיל ומעט מלח
-
אם רוצים להבריש עם סירופ מתוק
-
-
-
1 כף מלח סוכר וניל לבשל על הגז
אופן ההכנה
-
1
לשים במיקסר או קערה קמח שמרים וסוכר לערבב היטב להוסיף דבש מים מלח ושמן וללוש היטב כמה דקות לקבלת בצק נעים.
-
2
אפשר להכין את הבצק עם מים מהברז ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש שוב ולהכניס עד הבוקר למקרר .
-
3
או להכין עם מים פושרים ולתת 3 התפחות.
-
4
לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח כמה דקות .
-
5
אפשר חשים במילוי של צימוקים .
-
6
לקחת כדור לשטח ים הידיים לשים מלית ולסגור היטב .
-
7
או לעשות לחמניה רגילה מה שרוצים .
-
8
להניח בתבנית לתפוח 20 דקות בערך.
-
9
למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 200 מעלות מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.
-
10
אם רוצים עם סירופ .
-
11
להבריש כשהלחמניות מוכנות .
-
12
הלחמניה יוצאת טעימה ורכה .
1
לשים במיקסר או קערה קמח שמרים וסוכר לערבב היטב להוסיף דבש מים מלח ושמן וללוש היטב כמה דקות לקבלת בצק נעים.
2
אפשר להכין את הבצק עם מים מהברז ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש שוב ולהכניס עד הבוקר למקרר .
3
או להכין עם מים פושרים ולתת 3 התפחות.
4
לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח כמה דקות .
5
אפשר חשים במילוי של צימוקים .
6
לקחת כדור לשטח ים הידיים לשים מלית ולסגור היטב .
7
או לעשות לחמניה רגילה מה שרוצים .
8
להניח בתבנית לתפוח 20 דקות בערך.
9
למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 200 מעלות מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.
10
אם רוצים עם סירופ .
11
להבריש כשהלחמניות מוכנות .
12
הלחמניה יוצאת טעימה ורכה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים