אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

8,827
צפיות

קונכיות במלוי מעורב

המתכון של
קונכיות במלוי מעורב

מנה קלה וטעימה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת קונכיות קפואה מוכרים בכל סופר ! מברישים בביצה ושומשום ואופים בחום 200 מעלות עד להזהבה
  • מרכיבים למילוי
  • מאת אילנית בניזרי
  • 200 גרם שווארמה הודו פרוס רצועות
  • 200 גרם טחולים
  • 6 פטריות חתוכות
  • 2 בצל פרוס לרצועות
  • חופן פטרוזליה
  • ראשית את הטחולים להרתיח במים (אני קונה אותם מוכשרים מראש) ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה.


  • 2

    נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל 100% טיבעי ! כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי  כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון ..


  • 3

    נקפיץ כרבע שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור  ..


  • 4

    כל קונכיה נמלא במרכז ונגיש עם רוטב בצד 💗.


  • 5

    הערה : את המייפל ניתן להמיר לסילאן או טריאקי .


1

אופן הכנה.


2

נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל 100% טיבעי ! כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי  כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון ..


3

נקפיץ כרבע שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור  ..


4

כל קונכיה נמלא במרכז ונגיש עם רוטב בצד 💗.


5

הערה : את המייפל ניתן להמיר לסילאן או טריאקי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים