חבילת קונכיות קפואה מוכרים בכל סופר ! מברישים בביצה ושומשום ואופים בחום 200 מעלות עד להזהבה
מרכיבים למילוי
מאת אילנית בניזרי
200 גרם שווארמה הודו פרוס רצועות
200 גרם טחולים
6 פטריות חתוכות
2 בצל פרוס לרצועות
חופן פטרוזליה
ראשית את הטחולים להרתיח במים (אני קונה אותם מוכשרים מראש) ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי
אופן ההכנה
1
אופן הכנה.
2
נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל 100% טיבעי ! כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון ..
3
נקפיץ כרבע שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור ..
4
כל קונכיה נמלא במרכז ונגיש עם רוטב בצד 💗.
5
הערה : את המייפל ניתן להמיר לסילאן או טריאקי .
1
אופן הכנה.
2
נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל 100% טיבעי ! כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון ..