לןגן

קונכיות במלוי מעורב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/08/2018 | 12:07
קונכיות במלוי מעורב

תקציר המתכון: מנה קלה וטעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה

  2. נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל 100% טיבעי ! כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי  כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון .

  3. נקפיץ כרבע שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור  .

  4. כל קונכיה נמלא במרכז ונגיש עם רוטב בצד 💗

  5. הערה : את המייפל ניתן להמיר לסילאן או טריאקי