אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

8,703
צפיות

בורקס מבצק פריך במילוי חציל וגבינות

המתכון של
בורקס מבצק פריך במילוי חציל וגבינות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח (מידה כוס חד פעמי שתייה חמה)
  • 200 גר חמאה או מחמאה
  • 1 גבינה 5%
  • 100 גר גבינה בולגרית
  • 100 גר גבינה מוצרלה או צהובה
  • חציל קלוי
  • מלח, פלפל,
  • ביצה
  • שומשום קצח
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את הקמח חמאה וגבינה לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר 10-15 דקות .


  • 2

    לנקות את החציל ולהניח על מסננת להגרת נוזלים .


  • 3

    לקצוץ את החציל על קרש חיתוך (לא במיקסר) להוסיף את הגבינות לתבל מלח(אם יש צורך) פלפל.


  • 4

    לקמח משטח עבודה .


  • 5

    לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים למלא מהתערובת במרכז לקפל ולסגור בעזרת מזלג מסביב .


  • 6

    למרוח ביצה שומשום וקצח לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 25-30 דקות .


1

ללוש את הקמח חמאה וגבינה לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר 10-15 דקות .


2

לנקות את החציל ולהניח על מסננת להגרת נוזלים .


3

לקצוץ את החציל על קרש חיתוך (לא במיקסר) להוסיף את הגבינות לתבל מלח(אם יש צורך) פלפל.


4

לקמח משטח עבודה .


5

לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים למלא מהתערובת במרכז לקפל ולסגור בעזרת מזלג מסביב .


6

למרוח ביצה שומשום וקצח לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 25-30 דקות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים