לןגן

בורקס מבצק פריך במילוי חציל וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 21/08/2018 | 01:34
בורקס מבצק פריך במילוי חציל וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את הקמח חמאה וגבינה לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר 10-15 דקות

  2. לנקות את החציל ולהניח על מסננת להגרת נוזלים

  3. לקצוץ את החציל על קרש חיתוך (לא במיקסר) להוסיף את הגבינות לתבל מלח(אם יש צורך) פלפל

  4. לקמח משטח עבודה

  5. לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים למלא מהתערובת במרכז לקפל ולסגור בעזרת מזלג מסביב

  6. למרוח ביצה שומשום וקצח לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 25-30 דקות