אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

20,832
צפיות

מאפה פילו עם גבינה מתוקה

המתכון של
מאפה פילו עם גבינה מתוקה

צרחותתתת כמה טעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת דפי פילו מופשרת לילה קודם במקרר
  • מאת אילנית בניזרי ❤
  • חומרים למלית
  • 2 גבינות שמנת השתמשתי בנפוליאון 16% 225 גרם כל אחת !
  • ביצה L
  • כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון מלימון קטן
  • 2 כפות קרונפלור
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כוס צימוקים שהושרו 5 דקות במים וסוננו ( מי שלא אוהב צימוקים יכול לוותר) לערבב את הכל עם מזלג או כף .
  • סירופ סוכר
  • כוס סוכר
  • כוס וחצי מים
אופן ההכנה
  • 1

    חלק הכנתי בתבנית מרובעת חלק הכנתי רולדות קטנות..


  • 2

    להכנת הרולדות :.


  • 3

    להוציא עלה אחד של פילו לרסס עליו ספריי שמן ,נניח עליו עלה נוסף ונרסס שוב ,נחתוך ל 6 מרובעים .


  • 4

    נניח מהמלית בחלק הרחב של הריבוע ונגלגל לרולדה.


  • 5

    נמרח ביצה טרופה ונאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה ! .


  • 6

    לצורה השניה .


  • 7

    בתבנית פיירקס משומנת ,נניח נייר אפיה משומן .


  • 8

    ניקח דף פילו נרסס אותו בשמן נחצה לשניים ונניח בפיירקס ניקח עוד עלה נשמן,נחצה לשניים ונניח בפיירקס (סה"כ 4 עלים לפי גודל התבנית ) ,נמרח מהמלית ועליו שוב נשמן 2 דפים נשמן אותם,נחצה לשניים ונניח מעל המלית,.


  • 9

    כעת ניקח סכין חדה נסמן ריבועים ,נבריש ביצה טרופה .


  • 10

    נאפה 180 מעלות עד להזהבה מלמעלה ! חום עליון וחום תחתון לא טורבו ! ברגע שמזהיב למעלה נכוון את כפתור התנור לקו תחתון בלבד לעוד 10 דקות כדי שיאפה טוב בתחתית !.


  • 11

    בזמן שהמאפה בתנור נכין את הסירופ על הגז 8 דקות רתיחה או עד להמסת הסוכר ונקרר,כשהמאפה מוכן נרטיב בסירופ עם כף את המאפים ונשמור במקרר ..


  • 12

    מאת אילנית בניזרי ❤.


  • 13

    הערות : ניתן לוותר על הסירופ ולפזר אבקת סוכר במקום .


  • 14

    לגבי הגבינות כל גבינת שמנת תתאים למתכון הזה ..


1

חלק הכנתי בתבנית מרובעת חלק הכנתי רולדות קטנות..


2

להכנת הרולדות :.


3

להוציא עלה אחד של פילו לרסס עליו ספריי שמן ,נניח עליו עלה נוסף ונרסס שוב ,נחתוך ל 6 מרובעים .


4

נניח מהמלית בחלק הרחב של הריבוע ונגלגל לרולדה.


5

נמרח ביצה טרופה ונאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה ! .


6

לצורה השניה .


7

בתבנית פיירקס משומנת ,נניח נייר אפיה משומן .


8

ניקח דף פילו נרסס אותו בשמן נחצה לשניים ונניח בפיירקס ניקח עוד עלה נשמן,נחצה לשניים ונניח בפיירקס (סה"כ 4 עלים לפי גודל התבנית ) ,נמרח מהמלית ועליו שוב נשמן 2 דפים נשמן אותם,נחצה לשניים ונניח מעל המלית,.


9

כעת ניקח סכין חדה נסמן ריבועים ,נבריש ביצה טרופה .


10

נאפה 180 מעלות עד להזהבה מלמעלה ! חום עליון וחום תחתון לא טורבו ! ברגע שמזהיב למעלה נכוון את כפתור התנור לקו תחתון בלבד לעוד 10 דקות כדי שיאפה טוב בתחתית !.


11

בזמן שהמאפה בתנור נכין את הסירופ על הגז 8 דקות רתיחה או עד להמסת הסוכר ונקרר,כשהמאפה מוכן נרטיב בסירופ עם כף את המאפים ונשמור במקרר ..


12

מאת אילנית בניזרי ❤.


13

הערות : ניתן לוותר על הסירופ ולפזר אבקת סוכר במקום .


14

לגבי הגבינות כל גבינת שמנת תתאים למתכון הזה ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים