ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ללוש את מרכיבי הבצק,.
-
2
עד לקבלת בצק נוח וגמיש..
-
3
לתת מנוחה במקרר חצי שעה ..
-
4
לחלק לכדורים..
-
5
קודם לכן יש לחלוט את התרד במים רותחים עד לריכוך ..
-
6
לסנן מנוזלים , לקצוץ לרצועות ..
-
7
לחתוך לקוביות קטנות את הגבינה הצפתית ואת הצהובה..
-
8
לערבב עם התרד. במידה ולא מספיק מלוח לכן ניתן להוסיף מעט מלח ..
-
9
לוקחים כל כדור בצק, מרדדים אותו דק דק, ממלאים באמצע במלית , סוגרים ושוב מרדדים יחד עם המלית, עד לקבלת בצק דק..
-
10
מחממים מחבת , עם תרסיס שמן,.
-
11
מניחים את הגוזמלה עליה ואופים מצד לצד עד להזהבה ..
-
12
טעים מאוד ,.
-
13
בהצלחה 🌹.
1
ללוש את מרכיבי הבצק,.
2
עד לקבלת בצק נוח וגמיש..
3
לתת מנוחה במקרר חצי שעה ..
4
לחלק לכדורים..
5
קודם לכן יש לחלוט את התרד במים רותחים עד לריכוך ..
6
לסנן מנוזלים , לקצוץ לרצועות ..
7
לחתוך לקוביות קטנות את הגבינה הצפתית ואת הצהובה..
8
לערבב עם התרד. במידה ולא מספיק מלוח לכן ניתן להוסיף מעט מלח ..
9
לוקחים כל כדור בצק, מרדדים אותו דק דק, ממלאים באמצע במלית , סוגרים ושוב מרדדים יחד עם המלית, עד לקבלת בצק דק..
10
מחממים מחבת , עם תרסיס שמן,.
11
מניחים את הגוזמלה עליה ואופים מצד לצד עד להזהבה ..
12
טעים מאוד ,.
13
בהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים