לןגן

גוזמלה - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 01/07/2018 | 21:44
גוזמלה - דורית כהן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את מרכיבי הבצק,

  2. עד לקבלת בצק נוח וגמיש.

  3. לתת מנוחה במקרר חצי שעה .

  4. לחלק לכדורים.

  5. קודם לכן יש לחלוט את התרד במים רותחים עד לריכוך .

  6. לסנן מנוזלים , לקצוץ לרצועות .

  7. לחתוך לקוביות קטנות את הגבינה הצפתית ואת הצהובה.

  8. לערבב עם התרד. במידה ולא מספיק מלוח לכן ניתן להוסיף מעט מלח .

  9. לוקחים כל כדור בצק, מרדדים אותו דק דק, ממלאים באמצע במלית , סוגרים ושוב מרדדים יחד עם המלית, עד לקבלת בצק דק.

  10. מחממים מחבת , עם תרסיס שמן,

  11. מניחים את הגוזמלה עליה ואופים מצד לצד עד להזהבה .

  12. טעים מאוד ,

  13. בהצלחה 🌹