קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ללוש את מרכיבי הבצק,
עד לקבלת בצק נוח וגמיש.
לתת מנוחה במקרר חצי שעה .
לחלק לכדורים.
קודם לכן יש לחלוט את התרד במים רותחים עד לריכוך .
לסנן מנוזלים , לקצוץ לרצועות .
לחתוך לקוביות קטנות את הגבינה הצפתית ואת הצהובה.
לערבב עם התרד. במידה ולא מספיק מלוח לכן ניתן להוסיף מעט מלח .
לוקחים כל כדור בצק, מרדדים אותו דק דק, ממלאים באמצע במלית , סוגרים ושוב מרדדים יחד עם המלית, עד לקבלת בצק דק.
מחממים מחבת , עם תרסיס שמן,
מניחים את הגוזמלה עליה ואופים מצד לצד עד להזהבה .
טעים מאוד ,
בהצלחה 🌹