ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערת המקסר את הבצק, במידה והבצק דביק להוסיף בעדינות עוד קמח..
-
2
ברגע שהבצק נפרד מדפנות הקערה הוא מוכן ..
-
3
לתת לבצק מנוחה חצי שעה במקרר..
-
4
בינתיים נבשל את תפוחי האדמה במים עד לריכוך..
-
5
נמעך אותם ונקרר מעט..
-
6
להוסיף את הגבינה הבולגרית ואת הגבינה הלבנה . לערבב יחד..
-
7
ניתן להוסיף מעט מלח..
-
8
כעת, נרדד את הבצק על משטח מקומח, נקרוץ עיגולים , נמלא במלית ,.
-
9
נסגור לחצי סהר, ועם מזלג נהדק את השוליים..
-
10
נניח בתבנית אפייה,.
-
11
נבריש בביצה ונפזר שומשום..
-
12
נאפה בחום של 200 מעלות .
-
13
עד להזהבה ..
-
14
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לערבב בקערת המקסר את הבצק, במידה והבצק דביק להוסיף בעדינות עוד קמח..
2
ברגע שהבצק נפרד מדפנות הקערה הוא מוכן ..
3
לתת לבצק מנוחה חצי שעה במקרר..
4
בינתיים נבשל את תפוחי האדמה במים עד לריכוך..
5
נמעך אותם ונקרר מעט..
6
להוסיף את הגבינה הבולגרית ואת הגבינה הלבנה . לערבב יחד..
7
ניתן להוסיף מעט מלח..
8
כעת, נרדד את הבצק על משטח מקומח, נקרוץ עיגולים , נמלא במלית ,.
9
נסגור לחצי סהר, ועם מזלג נהדק את השוליים..
10
נניח בתבנית אפייה,.
11
נבריש בביצה ונפזר שומשום..
12
נאפה בחום של 200 מעלות .
13
עד להזהבה ..
14
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים