לןגן

בוריקיטס-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 02/05/2018 | 07:26
בוריקיטס-דורית כהן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערת המקסר את הבצק, במידה והבצק דביק להוסיף בעדינות עוד קמח.

  2. ברגע שהבצק נפרד מדפנות הקערה הוא מוכן .

  3. לתת לבצק מנוחה חצי שעה במקרר.

  4. בינתיים נבשל את תפוחי האדמה במים עד לריכוך.

  5. נמעך אותם ונקרר מעט.

  6. להוסיף את הגבינה הבולגרית ואת הגבינה הלבנה . לערבב יחד.

  7. ניתן להוסיף מעט מלח.

  8. כעת, נרדד את הבצק על משטח מקומח, נקרוץ עיגולים , נמלא במלית ,

  9. נסגור לחצי סהר, ועם מזלג נהדק את השוליים.

  10. נניח בתבנית אפייה,

  11. נבריש בביצה ונפזר שומשום.

  12. נאפה בחום של 200 מעלות

  13. עד להזהבה .

  14. בתאבון ובהצלחה 🌹