קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לערבב בקערת המקסר את הבצק, במידה והבצק דביק להוסיף בעדינות עוד קמח.
ברגע שהבצק נפרד מדפנות הקערה הוא מוכן .
לתת לבצק מנוחה חצי שעה במקרר.
בינתיים נבשל את תפוחי האדמה במים עד לריכוך.
נמעך אותם ונקרר מעט.
להוסיף את הגבינה הבולגרית ואת הגבינה הלבנה . לערבב יחד.
ניתן להוסיף מעט מלח.
כעת, נרדד את הבצק על משטח מקומח, נקרוץ עיגולים , נמלא במלית ,
נסגור לחצי סהר, ועם מזלג נהדק את השוליים.
נניח בתבנית אפייה,
נבריש בביצה ונפזר שומשום.
נאפה בחום של 200 מעלות
עד להזהבה .
בתאבון ובהצלחה 🌹