הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש במקסר את מרכיבי הבצק. את המים להוסיף בהדרגה , את המלח לקראת סוף הלישה .לכסות ולהתפיח שעה ..
לאחר שעה, לקרוץ עיגולים קטנים מהבצק, אפשר לעשות כמו לחמניות ואפשר כדוגמת טבעות/ חישוקים..
להתפיח אותם בתבנית עוד חצי שעה..
בקערה קטנה לערבב 4 כפות שמן עם פטרוזיליה קצוצה , שום כתוש ומעט מלח גס..
למרוח על הטבעות שום.
לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה ..
רצוי אחרי האפיה למרוח עוד מעט מהתערובת של הפטרוזיליה עם השום..
מומלץ להכפיל כמויות ..
ניתן גם להקפיא..
בתאבון ובהצלחה. 🌹.