קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ללוש במקסר את מרכיבי הבצק. את המים להוסיף בהדרגה , את המלח לקראת סוף הלישה .לכסות ולהתפיח שעה .
לאחר שעה, לקרוץ עיגולים קטנים מהבצק, אפשר לעשות כמו לחמניות ואפשר כדוגמת טבעות/ חישוקים.
להתפיח אותם בתבנית עוד חצי שעה.
בקערה קטנה לערבב 4 כפות שמן עם פטרוזיליה קצוצה , שום כתוש ומעט מלח גס.
למרוח על הטבעות שום
לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה .
רצוי אחרי האפיה למרוח עוד מעט מהתערובת של הפטרוזיליה עם השום.
מומלץ להכפיל כמויות .
ניתן גם להקפיא.
בתאבון ובהצלחה. 🌹