לןגן

טבעות לחם שום-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 30/04/2018 | 07:03
טבעות לחם שום-דורית כהן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש במקסר את מרכיבי הבצק. את המים להוסיף בהדרגה , את המלח לקראת סוף הלישה .לכסות ולהתפיח שעה .

  2. לאחר שעה, לקרוץ עיגולים קטנים מהבצק, אפשר לעשות כמו לחמניות ואפשר כדוגמת טבעות/ חישוקים.

  3. להתפיח אותם בתבנית עוד חצי שעה.

  4. בקערה קטנה לערבב 4 כפות שמן עם פטרוזיליה קצוצה , שום כתוש ומעט מלח גס.

  5. למרוח על הטבעות שום

  6. לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה .

  7. רצוי אחרי האפיה למרוח עוד מעט מהתערובת של הפטרוזיליה עם השום.

  8. מומלץ להכפיל כמויות .

  9. ניתן גם להקפיא.

  10. בתאבון ובהצלחה. 🌹