לערבל בוו לישה את הקמח, השמן, הסוכר, המלח והמים עד לקבלת בצק רך למגע. להתפיח כמה שעות לקרוץ לעיגולים, להבריש 2 חלמונים ולפזר מעל סומסום או קצח. להתפיח לעוד רבע שעה /עשרים דקות ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה. כשיוצאות חמות להבריש בסילאן מהול במעט מים.
1
לערבל בוו לישה את הקמח, השמן, הסוכר, המלח והמים עד לקבלת בצק רך למגע. להתפיח כמה שעות לקרוץ לעיגולים, להבריש 2 חלמונים ולפזר מעל סומסום או קצח. להתפיח לעוד רבע שעה /עשרים דקות ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה. כשיוצאות חמות להבריש בסילאן מהול במעט מים.