הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל שנה שבוע לפני פסח כל בני ביתי מחכים בקוצר רוח ללחמניות החג.הפעם החלפתי חלק מהקמח מצה בקמח תפוחי אדמה ויצא קליל.תהנו!!
לערבב את כל המצרכים באיטיות עד להיווצרות עיסה אחידה..
אם העיסה יבשה מידי ניתן להוסיף מים פושרים מעט..
אם העיסה רטובה מידי להוסיף קמח מצה ..
להניח רבע שעה..
ליצור בידים משומנות לחמניות בגודל שתרצו..
ניתן להכניס לתבניות מאפינס..
לאפות בחום בינוני כחצי שעה.