לןגן

לחמניות פסח קלילות

מאת: רות מזרחי, פורסם: 29/03/2018 | 02:00
לחמניות פסח קלילות

תקציר המתכון: כל שנה שבוע לפני פסח כל בני ביתי מחכים בקוצר רוח ללחמניות החג.הפעם החלפתי חלק מהקמח מצה בקמח תפוחי אדמה ויצא קליל.תהנו!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים באיטיות עד להיווצרות עיסה אחידה.

  2. אם העיסה יבשה מידי ניתן להוסיף מים פושרים מעט.

  3. אם העיסה רטובה מידי להוסיף קמח מצה .

  4. להניח רבע שעה.

  5. ליצור בידים משומנות לחמניות בגודל שתרצו.

  6. ניתן להכניס לתבניות מאפינס.

  7. לאפות בחום בינוני כחצי שעה