מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק יוצא דביק, אין מה לחשוש). עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה..
2
מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס''מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין או גלגלת פיצה..
3
מניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל קצת פפריקה מתוקה ואורגנו..
4
אופים במשך כ-20-22 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ומגישים לצד סלט. בתיאבון!!!.
5
גיוונים:
במקום הזעתר בבצק אפשר להוסיף פפריקה מתוקה או אורגנו.
אפשר לגוון את הציפוי עם קצח, שומשום, זעתר.
ניתן להגיש לצד גבינה לבנה מתובלת בשמן זית ותבלינים..
1
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק יוצא דביק, אין מה לחשוש). עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה..
2
מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס''מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין או גלגלת פיצה..
3
מניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל קצת פפריקה מתוקה ואורגנו..
4
אופים במשך כ-20-22 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ומגישים לצד סלט. בתיאבון!!!.
5
גיוונים:
במקום הזעתר בבצק אפשר להוסיף פפריקה מתוקה או אורגנו.
אפשר לגוון את הציפוי עם קצח, שומשום, זעתר.
ניתן להגיש לצד גבינה לבנה מתובלת בשמן זית ותבלינים..